keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Blogin pakkoloman päätös

Blogi on ollut pari viikkoa pakkolomalla, kiitos Google+, joka yhtäkkiä päätti, että sukunimeni ei ole nimikäytännön mukainen ja tästä syystä jäädytti profiilini. Hienoa hei. Sen sijaan Outi M menee nimentarkistusjärjestelmästä läpi ja on täysin hyväksyttävä. Toki arvostan enemmän anonyymia blogia, mutta nimen vaihto näkyy pysyvästi myös sähköpostissani. Hienoa olla Outi M jopa kaikista virallisimmissa sähköposteissa. Mitä tästä opimme: valitse aviomieheksesi henkilö, jonka sukunimi on tarpeeksi yleinen ja Googlen nimikäytännön mukainen!

Neulomispuolella puhaltavat hyvin vahvasti sukanneulonnan tuulet. Rakastan villasukkia ja sukkalankoja. <3 Kädentaitomessuilta kuunvaihteessa tarttuikin mukaan jos jonkinnäköistä sukkalankaa, lähinnä ohuita raitalankoja. En tietenkään ole päässyt niihin vielä kunnolla käsiksi, sillä edellisiä projekteja on vielä kesken, mutta tuolla ne lämmittvät vaatekaapin hyllyillä.

Eilen rakas aviomieheni soitti päästyään töistä ja kysyi, lähtisinkö kaveriksi Lankamaailmaan. Olin toivonut synttärilahjaksi lahjakorttia Helsingin Lankamaailmaan, ja se toivehan toteutui. Lahjakorttia oli tosin turha ostaa kun himoshoppaaja oli itse mukana. Niinpä mies löi 100€ käteen, lähti itse kahville ja jätti emännän shoppailemaan lankoja. Se oli maailman paras synttärilahja! Maailman paras aviomies kun ymmärtää tuollaiset tarpeet! Mutta yllättävän vähällä kantamisella pääsin, vaikka käytinkin 78€ lankaan. Panostin tällä kertaa laatuun ja ostin tavallista kalliimpia sukkalankoja! Raidallisia tietty. ja kaksi kerää neonpunaista lankaa. <3

2 kommenttia:

  1. Pystyisitkö jotenkin todistamaan, että se on oikea nimi??

    Sinulle on haaste blogissani! :) Tuu tsekkaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kai sen pystyisi mutta en viitsi vaivautua yhden Google+ -profiilin takia. Ei se oo sen arvoista. :)

    Kurkkasin haasteen, yritän ehtiä tällä viikolla tarttumaan siihen!

    VastaaPoista