keskiviikko 22. elokuuta 2012

Blogin uusi elämä

Kesäkuussa lomaillessani aloitin uuden blogin vuodatus.netissä, kirjoittelin ja lisäilin kuvia - kunnes tuli kuukauden mittainen huoltotauko, joka kadotti kaikki lisäämäni kuvat. Jokseenkin turhauttavaa. No, kesäloman toiset kaksi viikkoa alkoivat maanantaina, joten eiköhän ole aika yrittää uudelleen, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Edellinen lomani oli todellinen neuleloma. Ihan mahtavaa herätä joka aamu ensimmäisenä mielessä ajatus: mitäköhän tänään neuloisi? Taisin neuloa aika paljon vauvanvaatteita sillä lomalla. Tämän loman teemana ovat keskeneräiset työt sekä neuleet, joita olen luvannut tehdä muille. Tällä hetkellä sellaisia on PALJON, mutta päällimmäisinä ovat 8-vuotiaan serkkutytön neuletakki (josta uupuu enää yksi hiha, huppu ja napit) sekä kukkakuvioinen poncho joko äidille tai siskolle, riippuen vähän siitä, kumpaa värit miellyttävät enemmän.

Loma tarkoittaa tietysti myös matkustelua sinne tänne. Tänään on tiedossa kaksi tuntia junassa istumista, ja pähkäilen tässä sopivaa neulottavaa tai virkattavaa junaan. Todennäköisesti näpertelen kukkia siskon tai äidin ponchoon, ne kun kulkevat suht helposti mukana pienessä tilassa.